Välkomna hit! | sofishusdrömmar

sofishusdrömmar

Annons

Välkomna hit!

P1060110

Hej på er!

Jag har precis flyttat in här på myshowroom och känner mig otroligt förväntansfull och glad över att börja blogga här.

Sofis husdrömmar har dock funnits sedan 2011 så i sommar firar bloggen 7 år:)

Jag som driver bloggen heter Sofi och har ett stort intresse för inredning och foto. Jag bor i ett rött och vitt hus några kilometer utanför Örebro. Här har vi nära till vattnet (Hjälmaren), skogen och cykelavstånd till stan. Perfekt med andra ord. Jag bor tillsammans med min sambo G och vår son Nils som blir tre i vår.

Bloggen kommer fyllas med bilder från vårt hem men även bilder på Nils och vår vardag.

Här nedan kommer några bilder på vad jag gillar att blogga om/visa:

IMG_8097

Nils såklart! Bilden är från förra våren.

P1060239

Kaffekoppar! Älskar att fylla mitt flöde med gott kaffe:)

P1060393

Bilder från vårt uterum som vi använder året om, vårt ljusterapirum som vi kallar det:) Den här bilden är från förra våren. Tänkte jag skulle visa lite nya bilder därifrån men det kräver ett eget inlägg.

P1060282

Precis som många andra är jag barnsligt förtjust i allt som blommar. Just nu är jag inne i en period då jag tar sticklingar och planerar om här hemma. Så befriande för både kropp och själ.

Det var lite av det jag kommer visa och skriva om här på bloggen. Hoppas ni ska trivas.

Välkomna hit!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats