Mig själv och jag. | sofishusdrömmar

sofishusdrömmar

Annons

Mig själv och jag.

(I SAMARBETE MED NICOTEXT )

Gokväll!

I samarbete med Nicotext bok och spelförlag så håller jag på att recensera boken “Mig själv och jag”

Denna bok är mycket intressant, rolig och ibland lite svår. Man får lära känna sig själv genom att svara på massor av olika frågor inom områden som värderingar, politik, familj, drömmar, framtid, hemligheter, tro, arbete, styrkor&rädslor, kärleksliv, minnen, idéer, mitt hem mm. Vissa frågor är enkla att svara på, vissa obekväma och andra får man verkligen fundera på.

För mig kommer det ta tid att gå igenom boken och jag har redan upptäckt att jag inte känner mig själv så bra, vart står jag i vissa frågor, vad har jag för drömmar? I boken får man också tänka tillbaka mycket och minnas olika saker, både kul och ibland jobbigt. Jag ser fram emot att grotta ner mig ännu mer i denna fantastiska bok under jullovet.

Boken om mig själv!

Är ni sugna på en egen självbiografi, någon annan bok eller något roligt spel så kommer här en fin rabattkod hos Nicotext.

sofishusdrommar ger er 20% tom januari.

HÄR kommer ni till Nicotexts hemsida.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kram Sofi

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats