Hur privat ska man vara? | sofishusdrömmar

sofishusdrömmar

Annons

Hur privat ska man vara?

P1080307

P1080315

P1080313

P1080290

Dessa magnoliablommor är magiskt vackra tycker jag. Synd att de blommar så kort stund bara.

Gokväll!

Sitter här och funderar på hur mycket jag ska öppna mig för er? När jag läser bloggar så tycker jag om att lära känna personen bakom bilderna. men själv är jag dålig på att dela med mig av mitt liv, tankar och känslor. Kanske dags att börja öppna sig mer nu när jag fått en nystart här på myshowroom. Att blogga om inredning (mestadels) kan ju ibland kännas lite ytligt samtidigt så tycker jag om att gå in i den här lilla inredningsbubblan, som är en stor kontrast till mitt yrke (jobbar på förskola) och livet som småbarnsmamma.

Just nu är jag sjukskriven. Stressrelaterat – jag bromsade i tid och föll inte så djupt. Dock tillräckligt för att inte känna igen mig själv i många lägen. Trötthet, ont i kroppen, känslostormar, glömmer saker, huvudvärk och helt slut är några av symtomen. Har “bara” varit hemma i tre veckor och tycker nog att det känts lite bättre de senaste dagarna. Känns som att det går åt rätt håll:) Jag fyller mina dagar med promenader, vila och andra saker som jag mår bra av. Trots att jag varit/är helt slut så har jag hela tiden haft en kraft inom mig som vill förändra, mitt mående och mitt tänk. Jag vill ha hjälp. Jag vill prata med någon som kan ge mig verktyg till att börja jobba med mig själv. Jag som i grund och botten är en öppen person har det senaste året slutit mig, slutat pratat om hur jag mår etc. Men nu har jag börjat öppna mig igen och det mår jag bra av, såklart. Jag tror det har vänt.

Så jag tror jag fortsätter så här och öppnar mig mer för er också, om ni vill?

För den som vill kan ni läsa mer om mig och bloggen HÄR

Varmt välkomna!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats