Hej från Nils rum | sofishusdrömmar

sofishusdrömmar

Annons

Hej från Nils rum

P1080108

P1080102

P1080100

P1080099

P1080113

P1080105

P1080110

P1080103

P1080109

Några bilder från Nils rum bjuder jag på idag. Men tanke på hur det såg ut där inne när jag fotade (alltså, hur mycket leksaker kan ett barn ha?) så får ni bara se några små detaljer:)

Hejsan!

Hoppas ni har en fin start på helgen?

Vår helg började med en ledig fredag. Jag och G hade datenight så Nils var/är hos mormor o morfar. De har bakat äppelkaka (Nils älskar att baka men vill sällan äta kakan sen;), åkt pulka, lekt med nya saker, ätit tacos och avslutat med lite fredagsgodis så han har verkligen haft det bra. Vår kväll blev också bra med mat på stan och konsert med Darin som bjöd på en grym show. Som de trötta småbarnsföräldrar vi är hade vi ställt bilen mitt på stan. En kvart efter konserten var slut kunde vi slänga oss i soffan hemma och vid 23 tiden sussade vi gott:)

Efter sovmorgon och långfrukost ska jag snart åka och hämta lillskrutt. G åkte precis till gymmet och jag ska bara fixa till mig lite innan jag åker. I eftermiddag ska vi åka och titta på ny bil, då G har tjänstebil så byter vi den ca vartannat år. Efter det ska vi besöka två av Nils favoritaffärer, legobutiken och mataffären:) Sen blir det lördagsmys!

Bäst jag snabbar mig nu, målet var att åka hemifrån kl 11.00… Men ska sminka mig och hänga tvätt.. kan bli körigt:)

Önskar er en fin lördag!

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monika

    Kul med blogginlägg från dig igen. Detaljerna du visar från Nils rum ser inspirerande ut, skulle gärna leka där. Grattis till den fina viktnedgången.
    Kram Monika

Annons
stats