Guld och roséfest! | sofishusdrömmar

sofishusdrömmar

Annons

Guld och roséfest!

IMG_9677

IMG_9676

IMG_E9687

Min kompis Emma har fyllt 40 och det firades med en guld och roséfest igår. Efter mycket letande så hittade jag denna somriga ljusrosa kostym på H&M.

Rosa kläder, naglar, örhängen och hår i guld fick det bli. Dagen till ära var jag hos min vän Carro på L:a kvarteret som gjorde mig festfin i håret, den uppmärksamme kan se att min bena skimrar i guld och rosa.:)

P1080344

Hade köpt på mig tre par örhängen då jag hade lite svårt att bestämma mig:) De i guld är från Glitter och de rosa från Gina tricot.

P1080345

På fötterna hade jag ett par sneakers från förra sommaren.

 

Vilken rolig kväll vi fick! Älskar teman som man får tolka hur man vill:) Alla var så snygga på festen, maten var fantastisk (Emmas bror som är kock hade fixat en grym meny) och vi dansade så svetten rann. Det var visst några tävlingar också men de minns jag inte så mycket av;);) (dålig förlorare;)

En grym kväll helt enkelt! Jag hade en kompis som sov över här så när vi kom hem satt vi och babblade en stund innan vi gick och la oss. Vaknade såklart tidigt så nu börjar tröttheten komma ikapp mig. Känner i hela kroppen att jag behöver vila. Men jag känner mig otroligt fylld av positiv energi efter gårdagens fest med alla dessa härliga människor.

Nu ska jag ta en dusch och sen åka och hämta lillskrutt som varit hos mormor o morfar sen igår förmiddag, längtar så efter honom!

Kram till er alla!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats