Fylla på med energi! | sofishusdrömmar

sofishusdrömmar

Annons

Fylla på med energi!

P1080326

P1080327

P1080325

P1080329

Kudde och kopp kommer från Ernst och fårskinnet kommer från Emmas butik.

Hej!

En liten mitt-på-dagen hälsning får ni idag.

Något som blivit mer viktigt nu när jag är sjukskriven har varit/är att hämta kraft och energi på olika sätt. En klok vän så till mig: Ta med en kaffe, sätt dig på altanen utan vare sig mobil, dator eller tidning. Sitt där i solen ( sol är ju såklart att föredra), andas och lyssna på alla ljud. Detta är nog det bästa tips jag fått! Det är så avslappnande och ger mig så mycket kraft och energi.

Idag har jag börjat jobba på halvtid. Det gick bra och var kul men jag märker ju att jag får passa mig. Kommer lätt in i mitt gamla tänk och tar på mig för mycket. det är ingen som begär det av mig förutom jag själv och det här vill jag ha hjälp med att förändra. Jag ska få komma iväg och prata med någon och då vill jag få redskap för hur jag ska tänka mm. Hade hoppats på att få den hjälpen innan jag var tillbaka på jobbet men nu är det på gång i alla fall.

Farmor hämtar Nils så jag ska snart ge mig ut och gå, är så trött och skulle helst vilja lägga mig en stund men vet att jag mår väldigt bra av att ta en promenad.

Önskar er en fin dag!

Kram Sofi

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats