Flädersaft. | sofishusdrömmar

sofishusdrömmar

Annons

Flädersaft.

Gokväll!

Idag har jag och Nils varit lediga då alla förskolor i Örebro varit stängda. Vi passade på att ha en heldag ute på landet hos mormor o morfar. Jag och mamma gjorde flädersaft och Nils har pysslat med allt möjligt, det finns alltid så mycket att göra där ute. Visste ni förresten att när man är på landet så går man inte och hämtar posten, man åker skottkärra;)

40 klasar fläder, tre citroner, 1,5 kg socker, 1,5 liter vatten och 50 g citronsyra var det i receptet om jag inte minns fel. Jag som aldrig gjort saft tidigare fick nästan en chock när jag såg hur mycket socker som skulle vara i… Galet mycket! Nu ska blandningen stå i 3-4 dagar så får vi se vad det smakar sen::)

Jag har haft ett långt uppehåll här och det beror ju på att jag inte mått så bra. Jag lider av utmattningssyndrom och har fokuserat på att ta mig tillbaka och bli bättre. Det går åt rätt håll och det är jag glad över. Nog om det:)

Lilleman ville sova kvar hos mormor o morfar så jag o G fick lite spontant en helkväll ihop. Hämtmat och fotboll blir det då. Vi är riktiga fotbollsnördar båda två och kollar gärna på fler än Sveriges matcher under VM:)

Nu ska vi fortsätta vår datenight!

Stor kram till er som fortfarande kikar in här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats