Det var länge sedan... | sofishusdrömmar

sofishusdrömmar

Annons

Det var länge sedan…

                                                                                     Hej på er!

Hoppas att ni mår bra? Ni som finns kvar här;)

Som ni märkt så har jag haft en lång och välbehövlig bloggpaus. Jag hade känt under en längre tid att jag inte hann med bloggen, inspirationen tröt och jag blev bara stressad när jag tänkte på att jag borde blogga, fota mm. Så ska det ju inte vara, så jag slutade.

När jag började blogga för flera år sedan så gjorde jag det bara för att jag tyckte det var kul. Så var det i många år innan jag fick barn och andra saker blev viktiga, bloggen föll längre och längre ner på prioritetslistan. Det senaste året har jag jobbat mycket med mig själv. När man drabbas av utmattningssyndrom så är vägen tillbaka som en berg och dalbana, det går upp och ner. Jag har verkligen rannsakat mig själv och funderat på vad som är bra för mig. Jag mår idag ganska bra men det går fortfarande upp och ner, jag är inte alls lika stresstålig som tidigare vilket jag får jobba med dagligen. Däremot har jag lärt känna mig själv bättre och känner (oftast) igen varningssignalerna och då får jag backa. Det finns så mycket som jag skulle kunna skriva här men tror ni förstår att jag helt enkelt haft annat att tänka på än att blogga:)

MEN den sista tiden har jag funderat på vad jag ska ägna mina kvällar åt. Nils somnar tidig, G är ofta på resande fot så jag har svårt att ta mig hemifrån på kvällen och jag är trött på att kolla på film eller titta på min telefon:) Jag vill göra något som ger mig stimulans så kanske blir det mer bloggande framöver. Vi får se. Det är ju det här med fotandet som jag känner att jag inte har tid till, Det är ju inte många timmar det är ljust på dagarna nu…

Några bilder som jag fotade inför första advent bjuder jag i alla fall på idag.

Julmyser som bara den gör vi annars här hemma. Nils älskar allt som har med julen att göra så det är så tacksamt:) Idag var Nils och G och köpte gran. När de kom hem ville Nils ha tomtekläder (precis som förra året, han tycker liksom att det hör till;) när han skulle klä granen. Det är en ståtlig kungsgran som nu är en aning överdekorerad av kulor i guld, vinrött och silver samt några stjärnor och lite annat pynt (som mamman lagt undan) som Nils absolut skulle hänga upp;) Men vad gör det, Lilleman är nöjd och då är vi det med.

 

Nu önskar jag er en fin lördagskväll!

Hoppas vi ses snart igen!

Kram Sofi

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Victoria

  Vad fina bilder du tar! Jag tycker med det är jätte jobbigt med ljuset nu 🙈
  Jag startade min blogg bara för lite sen i hopp om att ha något ”eget” under sista tiden av min föräldraledighet! Det är dock svårt att finna tid!

 2. mittgodastefinaste

  Att blogga ska ju bara kännas roligt, annars tror jag det är klokt att ta en paus som du har gjort! Mina inlägg duggar inte tätt direkt men en fin paus från allt annat när jag väl tar mig tiden! Så jag hänger i ett tag till!

  Hyacinter är det bästa med julen!

  Kram Jenny

 3. Ekenäsliv

  Ja hjärtat, det gäller känna efter vad som är viktigt för en själv <3
  Tycker du är klok som kopplar ner ett tag…
  Det tar tid att lära känna sig själv, och när man drabbats av utmattningssyndrom så blir liksom inget likadant igen.
  Man får tänka sig för vad man orkar med… ibland suger det känner jag. När man bara måste gå hem där det är tyst och lugnt för alla ljud gör en tokig…
  Men allt har sin tid, eller hur…
  Jag har så svårt att komma i säng, för jag vill inte sova bort tiden…. samtidigt som jag vet att sömnen är så viktig.
  Men ibland måste jag bara smälta alla intryck innan jag ska sova.
  Ta hand om dig hjärtat så hörs vi snart igen <3
  Saknar dig!
  Massa varma kramar Anna

Annons
stats