Det här med att fota. | sofishusdrömmar

sofishusdrömmar

Annons

Det här med att fota.

Gokväll!

Hoppas att ni har det bra?

Vi har haft vår första semestervecka och den har varit riktigt bra med Kolmårdenbesök, mys med vänner o familj, träning för mig och G varje dag och fix här hemma. Nu väntar snart en liten tripp söderut. Vi ska besöka DENNA underbara människa och hennes lika underbara familj. Som vi längtar efter dem!

Jag gillar verkligen att fotografera. Jag har bara väldigt lite tid till det just nu:) Jag har en gammal kamera så jag får verkligen jobba för att få till bra (okej) bilder och tar helst kort på inredning och mat, saker som står still helt enkelt;) Jag har laddat hem Lightroomappen till min Iphone och den är så kul att jobba med. Den jag har är gratis och såklart begränsad då. Har varit för snål för att ladda hem den på datorn eftersom jag fotar så sällan men vi får väl se hur det blir i framtiden. De två första bilderna är redigerade i Lightroom. Tyvärr så blir mina bilder lite suddiga när jag förstorar dem för att lägga in dem här på bloggen:( Får väl hoppas att ni läser från era mobiler:)

Jag la ut en bild på hemmagjord glass här om dagen på instagram. HÄR har ni receptet!

Nu ska jag slänga mig i soffan och ta kväll!

Kram till er!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats